De Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud en staat bekend als één van ‘s werelds oudste geneesmethoden. Voortgekomen vanuit Boeddhistische tradities, werden deze methodes al snel onderdeel van de Thaise medische en spirituele tradities.

Deze massages helpen niet alleen het lichaam, maar ook de geest ontspannen. Door het lichaam van alle spanning te ontdoen, krijgt het lichaam een betere stroming van energie, wat vervolgens voor zowel lichaam als geest een helende werking heeft. Het stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor je weer meer energie krijgt. Tevens wordt het toegepast om ziekte te verhinderen en gebruikt als hulpmiddel om blokkades op te heffen voordat deze zich kunnen manifesteren als fysieke en/of psychische klachten.

Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam.

Hoofd, nek, schouder en rug massage

Traditionele Thaise ontspannings massage.

Aroma massage
 

Voetmassage
 

Thaise gezichtsmassage
 

Body scrub massage
 

Hot stone massage